RTL Boulevard: Samantha Steenwijk over ruzie Waylon en Ali b: "Zou het niet accepteren"

RTL Boulevard: Samantha Steenwijk over ruzie Waylon en Ali b: "Zou het niet accepteren"

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Samantha Steenwijk over ruzie <em>Waylon</em> en <em>Ali b</em>: &quot;Zou het niet accepteren&quot; Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Korreltje zoutHet gaat niet altijd over rozen, jureren in een televisieprogramma. We zien vaak genoeg onenigheid achter de desk bij verschillende zang -en dans programma's. Zo ook bij The Voice Of Holland. Ali B en Waylon zijn los gegaan tegen elkaar. Of ze ook hebben gevochten? Samantha Steenwijk heeft het verlossende antwoord: "Er is absoluut niet gevochten. Maar ik zou het niet accepteren." Ik denk dat we het vaak met een korreltje zout moeten nemen en zoals Patricia Paay zegt: "Dat ze altijd ruzie hebben, ja dat is leuke tv toch." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Samantha Steenwijk over ruzie Waylon en Ali b: "Zou het niet accepteren"

Korreltje zout
Het gaat niet altijd over rozen, jureren in een televisieprogramma. We zien vaak genoeg onenigheid achter de desk bij verschillende zang -en dans programma's. Zo ook bij The Voice Of Holland. Ali B en Waylon zijn los gegaan tegen elkaar. Of ze ook hebben gevochten? Samantha Steenwijk heeft het verlossende antwoord: "Er is absoluut niet gevochten. Maar ik zou het niet accepteren." Ik denk dat we het vaak met een korreltje zout moeten nemen en zoals Patricia Paay zegt: "Dat ze altijd ruzie hebben, ja dat is leuke tv toch."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Samantha Steenwijk over ruzie Waylon en Ali b: "Zou het niet accepteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier