The Voice gemist? Bijzonder auditie van Anne Peters met Everglow

The Voice gemist? Bijzonder auditie van Anne Peters met Everglow

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice</em> gemist? Bijzonder auditie van Anne Peters met <em>Everglow</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Anne Peters doet in deze laaste auditieronde van The Voice of Holland ook een poging om de coaches te bekoren. Het nummer Everglow van Coldplay zong ze speciaal voor haar opa. Jan Smit en Waylon draaiden voor haar, en Anne koos voor Waylon. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice gemist? Bijzonder auditie van Anne Peters met Everglow

Anne Peters doet in deze laaste auditieronde van The Voice of Holland ook een poging om de coaches te bekoren. Het nummer Everglow van Coldplay zong ze speciaal voor haar opa. Jan Smit en Waylon draaiden voor haar, en Anne koos voor Waylon.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice gemist? Bijzonder auditie van Anne Peters met Everglow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier