Talkshow M gemist? James Bond film voor de derde keer uitgesteld

Talkshow M gemist? James Bond film voor de derde keer uitgesteld

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>James Bond</em> film voor de <em>derde</em> keer uitgesteld Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. We wachten al een hele tijd, maar aan het wachten komt nog geen eind. De nieuwe James Bond film is voor de derde keer uitgesteld. Wanneer krijgen we Daniel Craig nou weer op het witte doek te zien? Het is immers de laatste keer dat we 'm als James Bond in actie zien komen. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? James Bond film voor de derde keer uitgesteld

We wachten al een hele tijd, maar aan het wachten komt nog geen eind. De nieuwe James Bond film is voor de derde keer uitgesteld. Wanneer krijgen we Daniel Craig nou weer op het witte doek te zien? Het is immers de laatste keer dat we 'm als James Bond in actie zien komen.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? James Bond film voor de derde keer uitgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier