Veronica Inside: René van der Gijp in nieuwe Koning TOTO-commercial: "Prima sponsors"

Veronica Inside: René van der Gijp in nieuwe Koning TOTO-commercial: "Prima sponsors"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: René van der Gijp in nieuwe <em>Koning TOTO-commercial</em>: &quot;Prima sponsors&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat verder onder de video. René van der Gijp was voor even acteur in de nieuwe Koning TOTO-commercial. Echter denkt hij niet dat het een klapper van een commercial is geworden: "Dit ga mij niet de gouden dinges opleveren denk ik." Is die commercial nou zo gepiept? René: "Heb ik wel een hele dag voor gezeten." Johan Derksen voegt er nog even aan toe: "Prima sponsors." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica Inside: René van der Gijp in nieuwe Koning TOTO-commercial: "Prima sponsors"

René van der Gijp was voor even acteur in de nieuwe Koning TOTO-commercial. Echter denkt hij niet dat het een klapper van een commercial is geworden: "Dit ga mij niet de gouden dinges opleveren denk ik." Is die commercial nou zo gepiept? René: "Heb ik wel een hele dag voor gezeten." Johan Derksen voegt er nog even aan toe: "Prima sponsors."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René van der Gijp in nieuwe Koning TOTO-commercial: "Prima sponsors" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier