Op1: Rob Kemps over de finale van De Slimste Mens: "Award al een maand in de kelder"

Op1: Rob Kemps over de finale van De Slimste Mens: "Award al een maand in de kelder"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Rob Kemps over de finale van <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Award al een maand in de kelder&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. We hebben vanavond kunnen zien dat Rob Kemps, beteker bekend als Snollebollekes de trofee in handen mocht nemen van Slimste Mens 2021. Hij was ook wel de verrassing van het programma: "Mensen denken vaak bij Nederlandstalig en feest, die jongen heeft een kamer in een instelling." Zijn doel was om er niet meteen de eerste aflevering uit te gaan, maar daarna werd hij fanatiek. Hij heeft overigens de prijs al een maand in de kast liggen: "De award lag in de kelder." De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Rob Kemps over de finale van De Slimste Mens: "Award al een maand in de kelder"

We hebben vanavond kunnen zien dat Rob Kemps, beteker bekend als Snollebollekes de trofee in handen mocht nemen van Slimste Mens 2021. Hij was ook wel de verrassing van het programma: "Mensen denken vaak bij Nederlandstalig en feest, die jongen heeft een kamer in een instelling." Zijn doel was om er niet meteen de eerste aflevering uit te gaan, maar daarna werd hij fanatiek. Hij heeft overigens de prijs al een maand in de kast liggen: "De award lag in de kelder."

De finale van De Slimste Mens is op vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Rob Kemps over de finale van De Slimste Mens: "Award al een maand in de kelder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier