Op1: Ab Osterhaus over traag vaccinatietempo: "Ik heb er geen woorden voor"

Op1: Ab Osterhaus over traag vaccinatietempo: "Ik heb er geen woorden voor"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Ab Osterhaus over traag <em>vaccinatietempo</em>: &quot;Ik heb er geen woorden voor&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. We zijn inmiddels begonnen met vaccineren, maar het gaat ontzettend traag. Viroloog Ab Osterhaus: "Ik heb er geen woorden voor. Ik zou ervoor zijn om gewoon dag en nacht te vaccineren, zo snel mogelijk en desnoods de militairen inzetten." We zijn een goed georganiseerd land, maar het vaccineren gaat allesbehalve georganiseerd: "We kunnen gaan vaccineren, maar een heleboel vaccinaties liggen op de plank." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Ab Osterhaus over traag vaccinatietempo: "Ik heb er geen woorden voor"

We zijn inmiddels begonnen met vaccineren, maar het gaat ontzettend traag. Viroloog Ab Osterhaus: "Ik heb er geen woorden voor. Ik zou ervoor zijn om gewoon dag en nacht te vaccineren, zo snel mogelijk en desnoods de militairen inzetten." We zijn een goed georganiseerd land, maar het vaccineren gaat allesbehalve georganiseerd: "We kunnen gaan vaccineren, maar een heleboel vaccinaties liggen op de plank."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ab Osterhaus over traag vaccinatietempo: "Ik heb er geen woorden voor" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier