Veronica Inside gemist? Johan Derksen over arbritagezaak Nouri: "Ordinaire discussie"

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over arbritagezaak Nouri: "Ordinaire discussie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> over arbritagezaak Nouri: &quot;Ordinaire discussie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat verder onder de video. DiscussieDe familie van Nouri heeft bij de KNVB een arbritagezaak aangespannen tegen Ajax. Ze komen samen niet meer uit het bedrag dat Ajax moet betalen aan de familie van Nouri. Johan Derksen: "Ajax heeft een verantwoordelijkheid doordat de clubarts in dienst van Ajax een fout heeft gemaakt bij de behandeling, maar de discussie krijgt iets ordinairs. Blijkt echt om veel geld te gaan." De discussie had volgens Johan achter gesloten deuren gevoerd moeten worden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen over arbritagezaak Nouri: "Ordinaire discussie"

Discussie
De familie van Nouri heeft bij de KNVB een arbritagezaak aangespannen tegen Ajax. Ze komen samen niet meer uit het bedrag dat Ajax moet betalen aan de familie van Nouri. Johan Derksen: "Ajax heeft een verantwoordelijkheid doordat de clubarts in dienst van Ajax een fout heeft gemaakt bij de behandeling, maar de discussie krijgt iets ordinairs. Blijkt echt om veel geld te gaan." De discussie had volgens Johan achter gesloten deuren gevoerd moeten worden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over arbritagezaak Nouri: "Ordinaire discussie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier