Johan Derksen stoort zich aan actie Dennis Schouten en Jan Roos bij ‘verkeerde pand’

Johan Derksen stoort zich aan actie Dennis Schouten en Jan Roos bij ‘verkeerde pand’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen kan de boze actie van Jan Roos en Dennis Schouten niet waarderen. “Ik heb me geweldig gestoord aan die twee vlegels die onze badjassen tegen het gebouw van Veronica gegooid hebben.” Dit nadat Dennis in verband met hun rubriek Roddelpraat weg moet bij Veronica Inside. Opvallend detail is dat de twee de badjassen tegen het verkeerde pand hebben gesmeten. “Aardig jochie, maar die is zo geil op gekke dingen dat hij de verkeerde keuzes maakt”, aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen stoort zich aan <em>actie Dennis Schouten en Jan Roos</em> bij ‘verkeerde pand’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kan de boze actie van Jan Roos en Dennis Schouten niet waarderen. “Ik heb me geweldig gestoord aan die twee vlegels die onze badjassen tegen het gebouw van Veronica gegooid hebben.” Dit nadat Dennis in verband met hun rubriek Roddelpraat weg moet bij Veronica Inside. Opvallend detail is dat de twee de badjassen tegen het verkeerde pand hebben gesmeten. “Aardig jochie, maar die is zo geil op gekke dingen dat hij de verkeerde keuzes maakt”, aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Johan Derksen stoort zich aan actie Dennis Schouten en Jan Roos bij ‘verkeerde pand’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen stoort zich aan actie Dennis Schouten en Jan Roos bij ‘verkeerde pand’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier