Veronica inside: René van der Gijp lacht zich stuk om advies RIVM aan voetbalfans

Veronica inside: René van der Gijp lacht zich stuk om advies RIVM aan voetbalfans

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica inside</em>: René van der Gijp lacht zich stuk om advies RIVM aan voetbalfans Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat verder onder de video. De mannen van Veronica Inside kregen de vraag of ze komend weekend met een ratel voor de televisie zitten, dit is het advies wat het RIVM eerder gaf aan alle voetbalfans in Nederland. René van der Gijp kon zijn lach niet inhouden toen hij het RIVM advies te horen kreeg: "Die Jaap van Dissel drinkt hoor." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica inside: René van der Gijp lacht zich stuk om advies RIVM aan voetbalfans

De mannen van Veronica Inside kregen de vraag of ze komend weekend met een ratel voor de televisie zitten, dit is het advies wat het RIVM eerder gaf aan alle voetbalfans in Nederland. René van der Gijp kon zijn lach niet inhouden toen hij het RIVM advies te horen kreeg: "Die Jaap van Dissel drinkt hoor."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica inside: René van der Gijp lacht zich stuk om advies RIVM aan voetbalfans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier