Op1 gemist? Froukje zingt haar bijzondere single Licht En Donker live

Op1 gemist? Froukje zingt haar bijzondere single Licht En Donker live

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Froukje is in de studio van Op1 en vertelt meer over haar bijzondere single Licht En Donker en wat deze voor andere mensen heeft betekend. Ook brengt ze het nummer live aan tafel ten gehore.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Froukje zingt haar bijzondere single <em>Licht En Donker</em> live Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Froukje is in de studio van Op1 en vertelt meer over haar bijzondere single Licht En Donker en wat deze voor andere mensen heeft betekend. Ook brengt ze het nummer live aan tafel ten gehore. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Froukje zingt haar bijzondere single Licht En Donker live


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Froukje zingt haar bijzondere single Licht En Donker live of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier