Matthijs gaat door gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Matthijs gaat door gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Matthijs gaat door gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Matthijs Gaat Door gemist? Speciale opera rond David Bowie (video) Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Romy Monteiro zingt titelsong van nieuwe Summer of Love Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Comedian Harco "roast" avondklok (video) Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door: André van Duin openhartig over lastige periode Bekijk deze video » Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start van een volledig seizoen van Matthijs gaat door. Wekelijks een programma vol verwondering, rond 21:35 uur op NPO 1. CoronabesmettingDe afgelopen twee zaterdagen ging Matthijs gaat door steeds niet door, omdat de presentator vanwege een coronabesmetting thuis moest blijven. Nu zijn de klachten voorbij en is het alsnog tijd om te beginnen aan zijn zaterdagavondshow. MuziekNet als voor de oudejaarsspecial is er weinig bekend over de invulling van het programma. De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal er niet zijn, maar ongetwijfeld is er ruimte voor humor, muziek en andere verrassingen. PrijsjesHet doel van het programma is om verwondering te creëren met de gasten en onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten. 'Eindeloze herhaling spotje Matthijs Gaat Door maakt mensen tureluurs" (video) Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Marcel Veenendaal zingt Soldier On (video) Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door: 'Willem-Alexander en Máxima' over Griekenland-vakantie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start van een volledig seizoen van Matthijs gaat door. Wekelijks een programma vol verwondering, rond 21:35 uur op NPO 1.

Coronabesmetting
De afgelopen twee zaterdagen ging Matthijs gaat door steeds niet door, omdat de presentator vanwege een coronabesmetting thuis moest blijven. Nu zijn de klachten voorbij en is het alsnog tijd om te beginnen aan zijn zaterdagavondshow.

Muziek
Net als voor de oudejaarsspecial is er weinig bekend over de invulling van het programma. De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal er niet zijn, maar ongetwijfeld is er ruimte voor humor, muziek en andere verrassingen.

Prijsjes
Het doel van het programma is om verwondering te creëren met de gasten en onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Matthijs Gaat Door

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs gaat door gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier