Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van het programma Verborgen verleden duikt acteur, regisseur en cabaretier Diederik Ebbinge in zijn familiegeschiedenis. VluchtelingenDiederik gaat op zoek naar de verzetsdaden van zijn opa en doet verrassende ontdekkingen. Zijn familie blijkt er één vol dichters, gelovigen en vluchtelingen. Welke lessen kan hij hieruit trekken voor zijn eigen leven? BloedOok blijkt het toch echt het bloed van Johan van Oldenbarnevelt te zijn dat Diederiks familiegeschiedenis kleurt als hij ontdekt dat zijn voorvader de terdoodveroordeelde bijstond in diens laatste uren. Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden Bekijk deze video » Verborgen Verleden: Ronald de Boer was bijna wél wereldkampioen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van het programma Verborgen verleden duikt acteur, regisseur en cabaretier Diederik Ebbinge in zijn familiegeschiedenis.

Vluchtelingen
Diederik gaat op zoek naar de verzetsdaden van zijn opa en doet verrassende ontdekkingen. Zijn familie blijkt er één vol dichters, gelovigen en vluchtelingen. Welke lessen kan hij hieruit trekken voor zijn eigen leven?

Bloed
Ook blijkt het toch echt het bloed van Johan van Oldenbarnevelt te zijn dat Diederiks familiegeschiedenis kleurt als hij ontdekt dat zijn voorvader de terdoodveroordeelde bijstond in diens laatste uren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier