Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het populaire indoor boutique muziekfestival in Bazel. TrouwDe Ierse band Snow Patrol is trouw aan de eigen cultuur. De kracht en trots van Ierland en Schotland doordringt de liederen van de muzikanten. GevoelensHun muziek vermengen krachtige volksliederen die tot ver buiten de horizon klinken met gevoelens van stille eenzaamheid en respectvolle nederigheid. HitsNummers als Chasing Cars en Run, werden internationale hits. Chasing Cars was het meest gespeelde nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk. RTL Late Night gemist: Snow Patrol - Empress Bekijk deze video » We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video) Bekijk deze video » We Want More gemist? Bodine zingt Run van Snow Patrol Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Registratie van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het populaire indoor boutique muziekfestival in Bazel.

Trouw
De Ierse band Snow Patrol is trouw aan de eigen cultuur. De kracht en trots van Ierland en Schotland doordringt de liederen van de muzikanten.

Gevoelens
Hun muziek vermengen krachtige volksliederen die tot ver buiten de horizon klinken met gevoelens van stille eenzaamheid en respectvolle nederigheid.

Hits
Nummers als Chasing Cars en Run, werden internationale hits. Chasing Cars was het meest gespeelde nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier