Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Maurits Hendriks: "De Olympische Spelen gaan plaatsvinden" Bekijk deze video » LuckyTV: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Mogelijk geboortegolf in oktober door avondklok’ Bekijk deze video » Jinek gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’ Bekijk deze video » Jinek: Moeder en stiefvader delen heftig verhaal over moord op Rik van de Rakt (18) Bekijk deze video » Jinek gemist? Emmy en Rutger (Ik Vertrek) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Rico Verhoeven versus Hesdy GergesKickbokser Rico Verhoeven neemt het volgende week op tegen rivaal Hesdy Gerges. Bepaald geen vrienden van elkaar, want ruim een jaar geleden kregen ze het aan de stok bij een persconferentie. Rico vertelt vanavond over de naderende strijd! Rik werd op 19 april doodgestoken, vandaag was de uitspraakVandaag was de uitspraak in de zaak van Rik van de Rakt. De 18-jarige jongen uit Brabant werd vorig jaar het willekeurige slachtoffer van een psychotische statushouder. Rik werd op 19 april doodgestoken toen hij onderweg was naar zijn werk. Vanavond zijn de moeder en stiefvader van Rik te gast. Komen de sportzomer en het Songfestival in gevaar?Wat zijn de gevolgen van de derde golf voor de sportzomer en het Songfestival? Vanavond schuiven Maurits Hendriks, technisch directeur NOC NSF, Sietse Bakker, uitvoerend producent van het Eurovisie Songfestival en toernooidirecteur van de KNVB Gijs de Jong aan.
Uitzending :
Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Rico Verhoeven versus Hesdy Gerges
Kickbokser Rico Verhoeven neemt het volgende week op tegen rivaal Hesdy Gerges. Bepaald geen vrienden van elkaar, want ruim een jaar geleden kregen ze het aan de stok bij een persconferentie. Rico vertelt vanavond over de naderende strijd!

Rik werd op 19 april doodgestoken, vandaag was de uitspraak
Vandaag was de uitspraak in de zaak van Rik van de Rakt. De 18-jarige jongen uit Brabant werd vorig jaar het willekeurige slachtoffer van een psychotische statushouder. Rik werd op 19 april doodgestoken toen hij onderweg was naar zijn werk. Vanavond zijn de moeder en stiefvader van Rik te gast.

Komen de sportzomer en het Songfestival in gevaar?
Wat zijn de gevolgen van de derde golf voor de sportzomer en het Songfestival? Vanavond schuiven Maurits Hendriks, technisch directeur NOC NSF, Sietse Bakker, uitvoerend producent van het Eurovisie Songfestival en toernooidirecteur van de KNVB Gijs de Jong aan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier