The Voice Of Holland: Dani heeft naast geweldige stem ook te gekke moves

The Voice Of Holland: Dani heeft naast geweldige stem ook te gekke moves

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice terugkijken bij Gids.tv.

Dani van Veldhoven zong in The Voice Of Holland het nummer Hallelujah en maakte hiermee enorm veel indruk op de coaches. Maar hij blijkt meer talent in huis te hebben.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice Of Holland</em>: Dani heeft naast geweldige stem ook te gekke moves Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice terugkijken bij Gids.tv. Dani van Veldhoven zong in The Voice Of Holland het nummer Hallelujah en maakte hiermee enorm veel indruk op de coaches. Maar hij blijkt meer talent in huis te hebben. Lees verder onder de video. Dani is een soepele danserAli B haalt de zanger over om ook even wat moves te laten zien. En dan blijkt dat Dani ook heel soepel is en te gekke moves kan laten zien… Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Dani is een soepele danser
Ali B haalt de zanger over om ook even wat moves te laten zien. En dan blijkt dat Dani ook heel soepel is en te gekke moves kan laten zien…

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Of Holland: Dani heeft naast geweldige stem ook te gekke moves of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier