Jinek gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’

Jinek gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Gijs de Jong, toernooidirecteur van Euro 2020 KNVB, doet bij Jinek een voorspelling voor het EK Voetbal van 2021. Hij heeft er vertrouwen in, gezien de ontwikkelingen rond de aanpak van de coronacrisis, dat er publiek bij aanwezig kan zijn. “15.000 is denk ik wel een realistisch scenario, maar dat vind ik eigenlijk een te lage ambitie om nu genoegen mee te nemen”, zegt De Jong. “Laten we proberen of we tot 40.000 kunnen komen op een verantwoorde manier, in de buitenlucht.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Gijs de Jong, toernooidirecteur van Euro 2020 KNVB, doet bij Jinek een voorspelling voor het EK Voetbal van 2021. Hij heeft er vertrouwen in, gezien de ontwikkelingen rond de aanpak van de coronacrisis, dat er publiek bij aanwezig kan zijn. “15.000 is denk ik wel een realistisch scenario, maar dat vind ik eigenlijk een te lage ambitie om nu genoegen mee te nemen”, zegt De Jong. “Laten we proberen of we tot 40.000 kunnen komen op een verantwoorde manier, in de buitenlucht.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? ‘15.000 man publiek bij EK Voetbal is realistisch scenario’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier