Jinek gemist? Emmy en Rutger (Ik Vertrek) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel

Jinek gemist? Emmy en Rutger (Ik Vertrek) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel

Ik Vertrek gemist? Kijk hier de uitzendingen terug.

Emmy en Rutger waren te zien in Ik Vertrek en zorgden voor heel wat reacties van de kijkers. Met het Franse kasteel dat zij hebben gekocht, bleek van alles mis te zijn. En dat heeft ook voor wat spanningen in hun relatie gezorgd, zo vertelt Rutger bij Jinek. “We hebben een beetje crisis gehad, daardoor onder anderen.” Nu hij alles rond dit project heeft losgelaten gaat het weer goed tussen de twee.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Emmy en Rutger (<em>Ik Vertrek</em>) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel Ik Vertrek gemist? Kijk hier de uitzendingen terug. Emmy en Rutger waren te zien in Ik Vertrek en zorgden voor heel wat reacties van de kijkers. Met het Franse kasteel dat zij hebben gekocht, bleek van alles mis te zijn. En dat heeft ook voor wat spanningen in hun relatie gezorgd, zo vertelt Rutger bij Jinek. “We hebben een beetje crisis gehad, daardoor onder anderen.” Nu hij alles rond dit project heeft losgelaten gaat het weer goed tussen de twee. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Emmy en Rutger (Ik Vertrek) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Emmy en Rutger (Ik Vertrek) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier