De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’

De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’

De Slimste Mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rob Kemps is de winnaar geworden van dit seizoen van De Slimste Mens. De Snollebollekes-zanger wist (onverwacht) in de finale Emma Wortelboer en Andries Tunru te verslaan, en maakte veel indruk met zijn overwinningsspeech.

Lees verder na de video.

<em>De Slimste Mens</em>: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’ De Slimste Mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Rob Kemps is de winnaar geworden van dit seizoen van De Slimste Mens. De Snollebollekes-zanger wist (onverwacht) in de finale Emma Wortelboer en Andries Tunru te verslaan, en maakte veel indruk met zijn overwinningsspeech. Lees verder na de video. Rob Kemps: ‘Volg Wikipedia en lees een boek’“Zo zie je maar lieve kinderen, al begin je met LTS zwakstroom of gewoon een middelmatige horecaopleiding… Als je zelf gewoon lekker Wikipedia volgt en een keer een boek leest in plaats van allemaal appjes spelen waar je geen reet aan hebt, dan kom je nog best ver als je je best doet. Proost!”, aldus Rob Kemps. Bekijk de video van Opmerkelijke TV Fragmenten met beelden van de finale van De Slimste Mens, met na 3 minuten de speech van Rob Kemps, hierboven. De finale van De Slimste Mens was vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2021 Bekijk deze video » Op1: Rob Kemps over de finale van De Slimste Mens: "Award al een maand in de kelder" Bekijk deze video »
TV :
De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’

Rob Kemps: ‘Volg Wikipedia en lees een boek’
“Zo zie je maar lieve kinderen, al begin je met LTS zwakstroom of gewoon een middelmatige horecaopleiding… Als je zelf gewoon lekker Wikipedia volgt en een keer een boek leest in plaats van allemaal appjes spelen waar je geen reet aan hebt, dan kom je nog best ver als je je best doet. Proost!”, aldus Rob Kemps.

Bekijk de video van Opmerkelijke TV Fragmenten met beelden van de finale van De Slimste Mens, met na 3 minuten de speech van Rob Kemps, hierboven.

De finale van De Slimste Mens was vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier