Bizarre beelden: Mexicaanse agenten onderscheppen truck met 128 migranten

Bizarre beelden: Mexicaanse agenten onderscheppen truck met 128 migranten

De politie in Mexico heeft in de stad Veracruz een truck onderschept met 128 migranten aan boord. De agenten stuitten op de migranten toen ze hulpkreten hoorden, nadat de trucker aan de kant werd gezet voor een controle. De bestuurder van de truck was vanuit Mexico onderweg naar de grens van de Verenigde Staten, hij is door de politie gearresteerd.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Bizarre beelden: Mexicaanse agenten onderscheppen truck met <em>128 migranten</em> De politie in Mexico heeft in de stad Veracruz een truck onderschept met 128 migranten aan boord. De agenten stuitten op de migranten toen ze hulpkreten hoorden, nadat de trucker aan de kant werd gezet voor een controle. De bestuurder van de truck was vanuit Mexico onderweg naar de grens van de Verenigde Staten, hij is door de politie gearresteerd. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Heftige beelden voor de kust van Libië, zeker 74 mensen verdronken (video) Bekijk deze video » Drama in Bosnië: honderden migranten dakloos in winterse kou (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Bizarre beelden: Mexicaanse agenten onderscheppen truck met 128 migranten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: Mexicaanse agenten onderscheppen truck met 128 migranten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier