Zien: Andries Tunru zingt Samen Zijn voor De Slimste Mens-winnaar Rob Kemps

Zien: Andries Tunru zingt Samen Zijn voor De Slimste Mens-winnaar Rob Kemps

Bekijk hier de indrukwekkende speech van Rob Kemps nadat hij De Slimste Mens won.

Rob Kemps heeft heel wat teweeggebracht door de finale van De Slimste Mens te winnen. En cabaretier Andries Tunru, die tweede werd, brengt nu een bijzondere ode aan de Snollebollekes-zanger.

Lees verder na de video.

Zien: Andries Tunru zingt <em>Samen Zijn</em> voor <em>De Slimste Mens</em>-winnaar Rob Kemps Bekijk hier de indrukwekkende speech van Rob Kemps nadat hij De Slimste Mens won. Rob Kemps heeft heel wat teweeggebracht door de finale van De Slimste Mens te winnen. En cabaretier Andries Tunru, die tweede werd, brengt nu een bijzondere ode aan de Snollebollekes-zanger. Lees verder na de video. Rob Kemps wint dankzij Samen Zijn van Willeke AlbertiDe laatste vraag van de finale van De Slimste Mens ging over Willeke Alberti. Andries kon niet genoeg antwoorden noemen, maar Rob wel. Met het toepasselijke liedje Samen Zijn sleepte de feestzanger de winst in de wacht, en daarom heeft Andries dit nummer opgenomen met een bijzondere videoclip… Bekijk de video van Samen Zijn met Andries Tunru en Rob Kemps hierboven. De finale van De Slimste Mens was vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Op1: Rob Kemps over de finale van De Slimste Mens: "Award al een maand in de kelder" Bekijk deze video » De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: Andries Tunru zingt Samen Zijn voor De Slimste Mens-winnaar Rob Kemps

Rob Kemps wint dankzij Samen Zijn van Willeke Alberti
De laatste vraag van de finale van De Slimste Mens ging over Willeke Alberti. Andries kon niet genoeg antwoorden noemen, maar Rob wel. Met het toepasselijke liedje Samen Zijn sleepte de feestzanger de winst in de wacht, en daarom heeft Andries dit nummer opgenomen met een bijzondere videoclip…

Bekijk de video van Samen Zijn met Andries Tunru en Rob Kemps hierboven.

De finale van De Slimste Mens was vrijdag 22 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Andries Tunru zingt Samen Zijn voor De Slimste Mens-winnaar Rob Kemps of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier