Video: tientallen aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland

Video: tientallen aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland

Bij verschillende protesten voor de vrijlating van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny zijn tientallen demonstranten gearresteerd. Navalny riep zijn aanhang op, om op straat te protesteren tegen het bewind van Poetin. Navalny werd na zijn terugkeer in Rusland meteen opgepakt omdat hij voorwaarden van een eerdere straf zou hebben geschonden.

Bekijk de beelden van het AD hieronder.

Video: tientallen aanhangers <em>Navalny</em> opgepakt bij protesten in Rusland Bij verschillende protesten voor de vrijlating van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny zijn tientallen demonstranten gearresteerd. Navalny riep zijn aanhang op, om op straat te protesteren tegen het bewind van Poetin. Navalny werd na zijn terugkeer in Rusland meteen opgepakt omdat hij voorwaarden van een eerdere straf zou hebben geschonden. Bekijk de beelden van het AD hieronder. Bekijk ook Zo is de Russische Aleksey Navalny vergiftigd (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: tientallen aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: tientallen aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier