Vrienden Van Amstel Livestream 2021: kijk naar de making of met Nick & Simon

Vrienden Van Amstel Livestream 2021: kijk naar de making of met Nick & Simon

Bekijk ook alle hoogtepunten van De Vrienden van Amstel LIVE 2021

Helaas kon door de coronacrisis Vrienden Van Amstel Live in 2021 niet doorgaan. Maar daar hebben de artiesten iets op gevonden en Nick & Simon laten in een video weten hoe dit allemaal tot stand is gekomen.

Lees verder onder de video.

<em>Vrienden Van Amstel Livestream 2021</em>: kijk naar de making of met Nick &amp; Simon Bekijk ook alle hoogtepunten van De Vrienden van Amstel LIVE 2021 Helaas kon door de coronacrisis Vrienden Van Amstel Live in 2021 niet doorgaan. Maar daar hebben de artiesten iets op gevonden en Nick & Simon laten in een video weten hoe dit allemaal tot stand is gekomen. Lees verder onder de video. Vrienden Van Amstel Live in de woonkamersEen groot aantal artiesten zoals Roel van Velzen, Guus Meeuwis, Maan, Acda & De Munnik en rapper Snelle hebben namelijk een Vrienden Van Amstel Livestream opgezet. Zo konden veel mensen gewoon in de huiskamer live genieten van het muzikale feest met veel optredens. Bekijk de making of Vrienden Van Amstel Livestream 2021 in de video hierboven. Kijken: Digitale editie Vrienden van Amstel LIVE groot succes (video) Bekijk deze video » Vrienden van Amstel 2021: Maan, Suzan & Freek en Snelle - Ze Huilt Maar Ze Lacht Bekijk deze video »
Muziek :
Vrienden Van Amstel Livestream 2021: kijk naar de making of met Nick & Simon

Vrienden Van Amstel Live in de woonkamers
Een groot aantal artiesten zoals Roel van Velzen, Guus Meeuwis, Maan, Acda & De Munnik en rapper Snelle hebben namelijk een Vrienden Van Amstel Livestream opgezet. Zo konden veel mensen gewoon in de huiskamer live genieten van het muzikale feest met veel optredens.

Bekijk de making of Vrienden Van Amstel Livestream 2021 in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrienden Van Amstel Livestream 2021: kijk naar de making of met Nick & Simon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier