Hilarische beelden: dit zijn de gevolgen van de avondklok voor Nederlanders

Hilarische beelden: dit zijn de gevolgen van de avondklok voor Nederlanders

Vanavond (23 januari) gaat in heel Nederland om 21:00 uur de avondklok in. Een strenge maatregel waar we als Nederlanders momenteel allemaal mee moeten dealen, zo worden mensen tussen 21:00 en 04:30 uur niet meer op straat verwacht. Dit is wat de avondklok voor invloed heeft op jou als mens, natuurlijk geheel op zijn Speld's.

Bekijk de video van de Speld hieronder.

Hilarische beelden: dit zijn de gevolgen van de <em>avondklok</em> voor Nederlanders Vanavond (23 januari) gaat in heel Nederland om 21:00 uur de avondklok in. Een strenge maatregel waar we als Nederlanders momenteel allemaal mee moeten dealen, zo worden mensen tussen 21:00 en 04:30 uur niet meer op straat verwacht. Dit is wat de avondklok voor invloed heeft op jou als mens, natuurlijk geheel op zijn Speld's. Bekijk de video van de Speld hieronder. Bekijk ook Zien: Grap Mark Rutte over avondklok valt in slechte aarde Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok Bekijk deze video »
Amusement :
Hilarische beelden: dit zijn de gevolgen van de avondklok voor Nederlanders


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: dit zijn de gevolgen van de avondklok voor Nederlanders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier