Nachtdieren: Ryanne van Dorst over drugsgebruik tijdens haar jeugd

Nachtdieren: Ryanne van Dorst over drugsgebruik tijdens haar jeugd

In het NPO 3 programma Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar de mysteries van de nacht. In haar nachtelijke ontdekkingstocht stuit Ryanne vaak op opmerkelijke en hilarische ontmoetingen met de meest uiteenlopende types.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nachtdieren</em>: Ryanne van Dorst over <em>drugsgebruik</em> tijdens haar jeugd In het NPO 3 programma Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar de mysteries van de nacht. In haar nachtelijke ontdekkingstocht stuit Ryanne vaak op opmerkelijke en hilarische ontmoetingen met de meest uiteenlopende types. Tekst gaat verder onder de video. Jeugd RyanneIn de aflevering van komende dinsdag praat Ryanne over vakanties tijdens haar jeugd. Ze bracht veel tijd door in de coffeeshop, terwijl haar ouders aan het shoppen waren. Nachtdieren is iedere dinsdag om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ryanne van Dorst: "Ik blijf voor altijd eenzaam op de bank met krat bier" (video) Bekijk deze video » Ryanne van Dorst speelt oorlogje in Nachtdieren: ‘Waar is die mof?’ Bekijk deze video »

Jeugd Ryanne
In de aflevering van komende dinsdag praat Ryanne over vakanties tijdens haar jeugd. Ze bracht veel tijd door in de coffeeshop, terwijl haar ouders aan het shoppen waren.

Nachtdieren is iedere dinsdag om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nachtdieren: Ryanne van Dorst over drugsgebruik tijdens haar jeugd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier