Heel Holland Bakt: kandidaten imiteren oordeel van Robèrt met zachte G

Heel Holland Bakt: kandidaten imiteren oordeel van Robèrt met zachte G

De kandidaten zijn in Heel Holland Bakt bang dat ze Robèrt en Janny een rauwe kano moeten voorschotelen. Sommigen weten al precies hoe Robèrt zal reageren, en ze kunnen het jurylid inmiddels al goed nadoen met zijn zachte G. “Hij is niet zo netjes afgewerkt en hij is ook niet gaar. Dat is gewoon jammer.”

Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt hieronder.

Heel Holland Bakt is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em>: kandidaten imiteren oordeel van Robèrt met zachte G De kandidaten zijn in Heel Holland Bakt bang dat ze Robèrt en Janny een rauwe kano moeten voorschotelen. Sommigen weten al precies hoe Robèrt zal reageren, en ze kunnen het jurylid inmiddels al goed nadoen met zijn zachte G. “Hij is niet zo netjes afgewerkt en hij is ook niet gaar. Dat is gewoon jammer.” Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt hieronder. Heel Holland Bakt is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt: kandidaten imiteren oordeel van Robèrt met zachte G of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier