Weet Ik Veel: Niemand in de zaal heeft het goede antwoord op deze vraag

Weet Ik Veel: Niemand in de zaal heeft het goede antwoord op deze vraag

Vanavond doet het programma Weet Ik Veel zijn naam eer aan, zowel de gasten als de studenten zijn allesbehalve scherp. Beau van Erven Dorens doet een pijnlijke conclusie: "Dit is het moment waarop ik moet zeggen dat ik moet zeggen dat geen een student het antwoord goed heeft."

Bekijk het fragment van Weet Ik Veel in de video hieronder.

<em>Weet Ik Veel</em>: Niemand in de zaal heeft het goede antwoord op <em>deze vraag</em> Vanavond doet het programma Weet Ik Veel zijn naam eer aan, zowel de gasten als de studenten zijn allesbehalve scherp. Beau van Erven Dorens doet een pijnlijke conclusie: "Dit is het moment waarop ik moet zeggen dat ik moet zeggen dat geen een student het antwoord goed heeft." Bekijk het fragment van Weet Ik Veel in de video hieronder. Weet Ik Veel is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Weet Ik Veel: Beau van Erven Dorens beeldt favoriete sport uit: ‘Daar ga je, vlegel!’ Bekijk deze video » Bilal Wahib in Weet Ik Veel: zijn bondagemeesters er voor kickboksers? Bekijk deze video »

Weet Ik Veel is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weet Ik Veel: Niemand in de zaal heeft het goede antwoord op deze vraag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier