Video: Tom Dumoulin (30) stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen

Video: Tom Dumoulin (30) stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen

De 30-jarige Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen. De renner van het Nederlandse Jumbo-Visma geeft aan zichzelf een beetje vergeten te zijn.

Tekst gaat verder onder de video

Video: <em>Tom Dumoulin</em> (30) stopt voor onbepaalde tijd met <em>wielrennen</em> De 30-jarige Tom Dumoulin stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen. De renner van het Nederlandse Jumbo-Visma geeft aan zichzelf een beetje vergeten te zijn. Tekst gaat verder onder de video Druk en verwachtingenDumoulin laat weten dat hij de laatste tijd moeilijk weet hoe hij zijn weg moet vinden als 'Tom Dumoulin de wielrenner', met de druk die daarbij komt kijken en de hoge verwachtingen na het winnen van de Giro d'Italia in 2017. Het is nog niet duidelijk of Tom Domoulin ooit nog gaat uitkomen op het hoogste niveau in de wielrennerij. Giro d'ItaliaDumoulin schreef geschiedenis toen hij in 2017 de honderdste editie van Giro d'Italia won. Tijdens de Giro in 2017 kwam Dumoulin opmerkelijk in het nieuws nadat hij tijdens een etappe stopte voor een toiletbezoekje. Bekijk ook Tom Dumoulin grapt over pijnlijke coronatest: "Stokje ging via mijn neus tot in mijn keel" (video) Bekijk deze video » LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Tom Dumoulin (30) stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen

Druk en verwachtingen
Dumoulin laat weten dat hij de laatste tijd moeilijk weet hoe hij zijn weg moet vinden als 'Tom Dumoulin de wielrenner', met de druk die daarbij komt kijken en de hoge verwachtingen na het winnen van de Giro d'Italia in 2017. Het is nog niet duidelijk of Tom Domoulin ooit nog gaat uitkomen op het hoogste niveau in de wielrennerij.

Giro d'Italia
Dumoulin schreef geschiedenis toen hij in 2017 de honderdste editie van Giro d'Italia won. Tijdens de Giro in 2017 kwam Dumoulin opmerkelijk in het nieuws nadat hij tijdens een etappe stopte voor een toiletbezoekje.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Tom Dumoulin (30) stopt voor onbepaalde tijd met wielrennen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier