Interview met Tom Dumoulin die break aankondigt: "Afgelopen jaren mezelf vergeten"

Interview met Tom Dumoulin die break aankondigt: "Afgelopen jaren mezelf vergeten"

Een tijdelijke stop met wielrennen voor Tom Dumoulin. Hij geeft aan in een sneltrein te zitten en zichzelf te vergeten. Wie is de persoon Tom Dumoulin nu eigenlijk echt? Deze vraag blijft bij de wielrenner in zijn hoofd spoken. Het is nu tijd voor Dumoulin om een antwoord te formuleren op die vraag en de tijd ervoor te nemen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Interview</em> met <em>Tom Dumoulin</em> die break aankondigt: &quot;Afgelopen jaren mezelf vergeten&quot; Een tijdelijke stop met wielrennen voor Tom Dumoulin. Hij geeft aan in een sneltrein te zitten en zichzelf te vergeten. Wie is de persoon Tom Dumoulin nu eigenlijk echt? Deze vraag blijft bij de wielrenner in zijn hoofd spoken. Het is nu tijd voor Dumoulin om een antwoord te formuleren op die vraag en de tijd ervoor te nemen. Tekst gaat verder onder de video. Mezelf vergetenDumoulin geeft in het interview aan in een sneltrein te zitten: "Ik wil het heel graag heel goed doen voor mensen, maar daardoor ben ik de afgelopen jaren mezelf vergeten." Nu is het tijd voor hem om uit de trein te stappen en uit te zoeken wie hij is en wat hij wil: "Wil ik nog wielrenner zijn? En hoe?" Die vragen blijven in zijn hoofd spoken: "Ik werd er langzaam ongelukkig van." ToekomstHet is tijd voor rust en bezinning voor de succesvolle wielrenner: "Ik ga veel nadenken, wandelingetjes maken met de hond en op zoek naar; wat wil ik als mens?" Hij krijgt gelukkig veel steun van zijn ploeg en de mensen om hem heen: "Voelt alsof er een rugzak van 100 kilo af is gegaan." Bekijk het hele interview met Tom Dumoulin hierboven. Bekijk ook Tom Dumoulin grapt over pijnlijke coronatest: "Stokje ging via mijn neus tot in mijn keel" (video) Bekijk deze video » LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen Bekijk deze video »
Sport :
Interview met Tom Dumoulin die break aankondigt: "Afgelopen jaren mezelf vergeten"

Mezelf vergeten
Dumoulin geeft in het interview aan in een sneltrein te zitten: "Ik wil het heel graag heel goed doen voor mensen, maar daardoor ben ik de afgelopen jaren mezelf vergeten." Nu is het tijd voor hem om uit de trein te stappen en uit te zoeken wie hij is en wat hij wil: "Wil ik nog wielrenner zijn? En hoe?" Die vragen blijven in zijn hoofd spoken: "Ik werd er langzaam ongelukkig van."

Toekomst
Het is tijd voor rust en bezinning voor de succesvolle wielrenner: "Ik ga veel nadenken, wandelingetjes maken met de hond en op zoek naar; wat wil ik als mens?" Hij krijgt gelukkig veel steun van zijn ploeg en de mensen om hem heen: "Voelt alsof er een rugzak van 100 kilo af is gegaan."

Bekijk het hele interview met Tom Dumoulin hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview met Tom Dumoulin die break aankondigt: "Afgelopen jaren mezelf vergeten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier