Video: steeds meer buitenbaden openen deuren tijdens lockdown

Video: steeds meer buitenbaden openen deuren tijdens lockdown

Ben je nou een fanatieke zwemmer en mis je het om baantjes te trekken? Goed nieuws! Steeds meer buitenbaden zijn weer open. Door corona-regels is het verboden om binnen te sporten, maar volgens de regels mag het buiten vaak wel. Echter zijn er momenteel pas vier buitenbaden open omdat het vrij duur is om deze baden te verwarmen. Dus met een beetje geluk zit er eentje bij je in de buurt!

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: steeds meer <em>buitenbaden</em> openen deuren tijdens <em>lockdown</em> Ben je nou een fanatieke zwemmer en mis je het om baantjes te trekken? Goed nieuws! Steeds meer buitenbaden zijn weer open. Door corona-regels is het verboden om binnen te sporten, maar volgens de regels mag het buiten vaak wel. Echter zijn er momenteel pas vier buitenbaden open omdat het vrij duur is om deze baden te verwarmen. Dus met een beetje geluk zit er eentje bij je in de buurt! Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: diepste zwembad ter wereld geopend voor duikers in Polen Bekijk deze video » Storm Bella: Zwemmers gespot in onstuimige zee bij Salthill (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: steeds meer buitenbaden openen deuren tijdens lockdown


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: steeds meer buitenbaden openen deuren tijdens lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier