Temptation Love Therapy: Sonny over pittige rugzak: "Mijn vader wilde dood"

Temptation Love Therapy: Sonny over pittige rugzak: "Mijn vader wilde dood"

Temptation: Love Or Leave is zwaarder dan verwacht voor Sonny. Zijn relatie is aan een einde gekomen en hij ziet geen reden meer om zijn Temptation-reis te vervolgen. Hij neemt het besluit om de mannen te verlaten en richting Nederland te keren. In Temptation Love Therapy legt Sonny uit waarom hij zo graag anderen wil helpen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Temptation Love Therapy</em>: Sonny over pittige rugzak: &quot;Mijn vader wilde dood&quot; Temptation: Love Or Leave is zwaarder dan verwacht voor Sonny. Zijn relatie is aan een einde gekomen en hij ziet geen reden meer om zijn Temptation-reis te vervolgen. Hij neemt het besluit om de mannen te verlaten en richting Nederland te keren. In Temptation Love Therapy legt Sonny uit waarom hij zo graag anderen wil helpen. Tekst gaat verder onder de video. Pittig rugzakjeHij blijft maar opperen dat hij anderen wil helpen. We kennen de bekende uitspraak over de zijwieltjes allemaal wel. Waarom wil hij zo graag anderen helpen? Sonny: "Mijn rugzakje is best pittig. Mijn vader wilde dood, hij heeft zelfmoord gepleegd." Sonny had op dat moment een eigen bedrijf en kreeg weinig hulp, dat is de reden dat hij zo graag de zijwieltjes van zijn partner wil zijn, omdat hij zelf nooit hulp heeft gehad. Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard. Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag bij Videoland te zien. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt kijken. Bekijk ook Sonny in Temptation Island: Love or Leave: ‘Temptation is een hel voor mij’ Bekijk deze video » Temptation Island: Love or Leave: gaan Ricky en Jaydi nu al samenwonen? Bekijk deze video »

Pittig rugzakje
Hij blijft maar opperen dat hij anderen wil helpen. We kennen de bekende uitspraak over de zijwieltjes allemaal wel. Waarom wil hij zo graag anderen helpen? Sonny: "Mijn rugzakje is best pittig. Mijn vader wilde dood, hij heeft zelfmoord gepleegd." Sonny had op dat moment een eigen bedrijf en kreeg weinig hulp, dat is de reden dat hij zo graag de zijwieltjes van zijn partner wil zijn, omdat hij zelf nooit hulp heeft gehad.

Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard. Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag bij Videoland te zien. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Love Therapy: Sonny over pittige rugzak: "Mijn vader wilde dood" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier