Patrick Laureij in Nederlands Hoop: "Ik ben niet pro-knot bij een man, staat mij gewoon goed"

Patrick Laureij in Nederlands Hoop: "Ik ben niet pro-knot bij een man, staat mij gewoon goed"

Vanavond (23 januari) is het weer zover om je lachspieren zijn werk te laten doen. Tijd voor een gloednieuwe cabaretshow. Dit keer is het de beurt aan Patrick Laureij met zijn cabaretshow Nederlands Hoop.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Patrick Laureij</em> in <em>Nederlands Hoop</em>: &quot;Ik ben niet pro-knot bij een man, staat mij gewoon goed&quot; Vanavond (23 januari) is het weer zover om je lachspieren zijn werk te laten doen. Tijd voor een gloednieuwe cabaretshow. Dit keer is het de beurt aan Patrick Laureij met zijn cabaretshow Nederlands Hoop. Tekst gaat verder onder de video. Nederlands HoopVanavond (23 januari) gaan we kijken naar Patrick Laureij met zijn cabaretshow Nederlands Hoop. Een fijner begin van de avondklok ga je niet krijgen, Patrick geeft je een reden om ook thuis te willen blijven. De cabaretier heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek. Zomaar een greep uit de show: "Ik heb een knot, maar ik ben niet per se pro-knot bij een man. Hij staat mij gewoon goed." De cabaretshow Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jinek gemist? Patrick Laureij kijkt openhartig terug op periode met depressie Bekijk deze video » Patrick Laureij met Nederlands Hoop zaterdag te zien bij SBS6: bekijk de teaser Bekijk deze video »

Nederlands Hoop
Vanavond (23 januari) gaan we kijken naar Patrick Laureij met zijn cabaretshow Nederlands Hoop. Een fijner begin van de avondklok ga je niet krijgen, Patrick geeft je een reden om ook thuis te willen blijven. De cabaretier heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek. Zomaar een greep uit de show: "Ik heb een knot, maar ik ben niet per se pro-knot bij een man. Hij staat mij gewoon goed."

De cabaretshow Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patrick Laureij in Nederlands Hoop: "Ik ben niet pro-knot bij een man, staat mij gewoon goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier