Video: gaat de avondklok werken? "Mensen gaan doortrekken tot 05:00 uur"

Video: gaat de avondklok werken? "Mensen gaan doortrekken tot 05:00 uur"

Vanavond (23 januari) gaat de avondklok van start. De avondklok geeft ons niet meer de mogelijkheid na 21:00 uur en voor 04:30 uur de straat op te gaan. Op de markt in Zaandam hebben de mensen er nog een hard hoofd in of deze maatregel gaat werken: "Voor een groot gedeelte zal het werken, maar ook voor een groot gedeelte zeker niet." Daarnaast luiden ook berichten: "Mensen die gaan dootrekken tot 05:00 uur."

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: gaat de <em>avondklok</em> werken? &quot;Mensen gaan doortrekken tot 05:00 uur&quot; Vanavond (23 januari) gaat de avondklok van start. De avondklok geeft ons niet meer de mogelijkheid na 21:00 uur en voor 04:30 uur de straat op te gaan. Op de markt in Zaandam hebben de mensen er nog een hard hoofd in of deze maatregel gaat werken: "Voor een groot gedeelte zal het werken, maar ook voor een groot gedeelte zeker niet." Daarnaast luiden ook berichten: "Mensen die gaan dootrekken tot 05:00 uur." Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Zanger Lorenzo zingt tegen de avondklok tot handhaving ingrijpt Bekijk deze video » Hilarische beelden: dit zijn de gevolgen van de avondklok voor Nederlanders Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: gaat de avondklok werken? "Mensen gaan doortrekken tot 05:00 uur"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: gaat de avondklok werken? "Mensen gaan doortrekken tot 05:00 uur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier