Legendarische talkshowhost Larry King (87) overleden, bekijk zijn beste interviews

Legendarische talkshowhost Larry King (87) overleden, bekijk zijn beste interviews

De legendarische talkshowhost en tv-icoon Larry King is zaterdag op 87-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend gemaakt.

King maakte al sinds 1959 programma's op de televisie. Het bekendste programma was Larry King Live, ook direct het langslopende programma van de CNN. Hieronder zie je een aantal legendarische fragmenten uit dat programma.

Legendarische talkshowhost <em>Larry King</em> (87) overleden, bekijk zijn beste interviews De legendarische talkshowhost en tv-icoon Larry King is zaterdag op 87-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend gemaakt. King maakte al sinds 1959 programma's op de televisie. Het bekendste programma was Larry King Live, ook direct het langslopende programma van de CNN. Hieronder zie je een aantal legendarische fragmenten uit dat programma. CoronaVorig jaar nog tekende King een contract voor 5 miljoen euro om de podcastserie The Millionth Question te gaan maken. In december werd King opgenomen in het ziekenhuis met het coronavirus. Bekijk een collectie van de meest iconische tv-interviews van Larry King hierboven. Tv-icoon Regis Philbin (88) overleden, bekijk zijn interview bij Larry King Bekijk deze video » Gerry Marsden (Gerry and the Pacemakers) (78) overleden, bekijk zijn hoogtepunten Bekijk deze video »
Nieuws :
Legendarische talkshowhost Larry King (87) overleden, bekijk zijn beste interviews

Corona
Vorig jaar nog tekende King een contract voor 5 miljoen euro om de podcastserie The Millionth Question te gaan maken. In december werd King opgenomen in het ziekenhuis met het coronavirus.

Bekijk een collectie van de meest iconische tv-interviews van Larry King hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Legendarische talkshowhost Larry King (87) overleden, bekijk zijn beste interviews of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier