Video: de harde klappen voor de Nederlandse economie door corona gaan nog komen

Video: de harde klappen voor de Nederlandse economie door corona gaan nog komen

Het coronavirus richt veel schade aan, zo ook aan de economie, maar dit is nog niet geheel zichtbaar. Journalist en econoom Esther van Rijswijk reageert: "Er zijn zelfs minder faillissementen afgelopen jaar dan in een normaal jaar." Toch gaat er een moment komen dat de harde klappen nog gaan komen. Veel bedrijven worden momenteel door de overheid in leven gehouden.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: de harde klappen voor de <em>Nederlandse economie</em> door <em>corona</em> gaan nog komen Het coronavirus richt veel schade aan, zo ook aan de economie, maar dit is nog niet geheel zichtbaar. Journalist en econoom Esther van Rijswijk reageert: "Er zijn zelfs minder faillissementen afgelopen jaar dan in een normaal jaar." Toch gaat er een moment komen dat de harde klappen nog gaan komen. Veel bedrijven worden momenteel door de overheid in leven gehouden. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (20 januari) Bekijk deze video » Op1 gemist? Matthijs van Nieuwkerk moest Matthijs Gaat Door omgooien door corona Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: de harde klappen voor de Nederlandse economie door corona gaan nog komen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: de harde klappen voor de Nederlandse economie door corona gaan nog komen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier