EenVandaag: burgers over communicatie coronamaatregelen: "Wees gewoon eerlijk"

EenVandaag: burgers over communicatie coronamaatregelen: "Wees gewoon eerlijk"

Maatregelen, maatregelen en nog eens maatregelen. Het lijkt de laatste tijd niet op te houden. Toch zijn ze belangrijk om het virus in te dammen. De burger geeft echter aan dat er meer gecommuniceerd moet worden vanuit de overheid over de maatregelen: "Wees gewoon eerlijk naar de burger." Hoogleraar Gezondheidscommunicatie Bas van den Putte is ook van mening dat er nog veel meer communicatie mogelijk is: "Elke dag moeten er heel veel spotjes zijn op de media."

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: burgers over communicatie <em>coronamaatregelen</em>: &quot;Wees gewoon eerlijk&quot; Maatregelen, maatregelen en nog eens maatregelen. Het lijkt de laatste tijd niet op te houden. Toch zijn ze belangrijk om het virus in te dammen. De burger geeft echter aan dat er meer gecommuniceerd moet worden vanuit de overheid over de maatregelen: "Wees gewoon eerlijk naar de burger." Hoogleraar Gezondheidscommunicatie Bas van den Putte is ook van mening dat er nog veel meer communicatie mogelijk is: "Elke dag moeten er heel veel spotjes zijn op de media." Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Bekijk LIVE: debat Tweede Kamer over avondklok en andere coronamaatregelen Bekijk deze video » Bekijk het hele Kamerdebat over invoering avondklok (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
EenVandaag: burgers over communicatie coronamaatregelen: "Wees gewoon eerlijk"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: burgers over communicatie coronamaatregelen: "Wees gewoon eerlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier