Kijken: Waarom is Famke Louise opnieuw bij een corona schandaal betrokken?

Kijken: Waarom is Famke Louise opnieuw bij een corona schandaal betrokken?

Kijken: Waarom is <em>Famke Louise</em> opnieuw bij een corona schandaal betrokken? Famke Louise heeft sinds deze week opnieuw een schandaal aan haar broek hangen die te maken heeft met het coronavirus. Op haar Instagram was namelijk te zien dat ze een vriend ophaalde die even een 'fresh'beurtje had gekregen in een kapsalon die illegaal open was. De eigenaar kreeg een proces verbaal. Eerder deze maand viel de politie al een pand binnen terwijl daar haar nieuwe videoclip werd opgenomen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Video: Famke Louise krijgt boete voor overtreden coronaregels Bekijk deze video » RTL Boulevard: politie en marechaussee vallen in bij clipshoot met Famke Louise Bekijk deze video »
Show :
Kijken: Waarom is Famke Louise opnieuw bij een corona schandaal betrokken?

Famke Louise heeft sinds deze week opnieuw een schandaal aan haar broek hangen die te maken heeft met het coronavirus. Op haar Instagram was namelijk te zien dat ze een vriend ophaalde die even een 'fresh'beurtje had gekregen in een kapsalon die illegaal open was. De eigenaar kreeg een proces verbaal. Eerder deze maand viel de politie al een pand binnen terwijl daar haar nieuwe videoclip werd opgenomen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Waarom is Famke Louise opnieuw bij een corona schandaal betrokken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier