Zien: Zo beleeft Rob Kemps (Snollebollekes) het winnen van De Slimste Mens (video)

Zien: Zo beleeft Rob Kemps (Snollebollekes) het winnen van De Slimste Mens (video)

Rob Kemps kan zich sinds vrijdagavond de slimste mens van Nederland noemen. De frontman van de Snollebollekes won voor het toeziend oog van ruim 3 miljoen tv-kijkers het gelijknamige programma.

Zien: Zo beleeft <em>Rob Kemps</em> (Snollebollekes) het winnen van <em>De Slimste Mens</em> (video) Rob Kemps kan zich sinds vrijdagavond de slimste mens van Nederland noemen. De frontman van de Snollebollekes won voor het toeziend oog van ruim 3 miljoen tv-kijkers het gelijknamige programma. TactiekKemps won in de finale van Andries Tunru, Emma Wortelboer werd derde. Voor de camera van RTL Boulevard reageert Kemps op het winnen van het programma. De tekst gaat door onder deze video's Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2021 Bekijk deze video » De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’ Bekijk deze video » Zien: Andries Tunru zingt Samen Zijn voor De Slimste Mens-winnaar Rob Kemps Bekijk deze video » "Er kwam gewoon rook uit mijn telefoon", stelt Rob. "Dat Samen Zijn het winnende antwoord van de Slimste Mens zou zijn, had ik niet durven te voorspellen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de finale van De Slimste Mens terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zien: Zo beleeft Rob Kemps (Snollebollekes) het winnen van De Slimste Mens (video)

Tactiek
Kemps won in de finale van Andries Tunru, Emma Wortelboer werd derde. Voor de camera van RTL Boulevard reageert Kemps op het winnen van het programma.

De tekst gaat door onder deze video's

"Er kwam gewoon rook uit mijn telefoon", stelt Rob. "Dat Samen Zijn het winnende antwoord van de Slimste Mens zou zijn, had ik niet durven te voorspellen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de finale van De Slimste Mens terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo beleeft Rob Kemps (Snollebollekes) het winnen van De Slimste Mens (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier