Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Meeliften'

Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Meeliften'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Meeliften' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Het is tijd voor een gezelschapsspel waarbij de kandidaten worden getest op hun algemene kennis. De penningmeester maakt twee groepen. De kandidaten in de ene groep krijgen allemaal een lijst met vragen. Ze stellen deze vragen aan de kandidaten uit de andere groep, die in de lift voorbij komen, en noteren hun antwoorden. De kandidaten in de lift moeten zo goed mogelijk antwoord geven op de vragen. Elke vraag mag namelijk maar één keer gesteld worden en er moet direct een antwoord op komen. Zolang de kandidaten in de lift nog te verstaan zijn, wordt het antwoord meegerekend. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Meeliften'

Het is tijd voor een gezelschapsspel waarbij de kandidaten worden getest op hun algemene kennis. De penningmeester maakt twee groepen. De kandidaten in de ene groep krijgen allemaal een lijst met vragen. Ze stellen deze vragen aan de kandidaten uit de andere groep, die in de lift voorbij komen, en noteren hun antwoorden.

De kandidaten in de lift moeten zo goed mogelijk antwoord geven op de vragen. Elke vraag mag namelijk maar één keer gesteld worden en er moet direct een antwoord op komen. Zolang de kandidaten in de lift nog te verstaan zijn, wordt het antwoord meegerekend.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Meeliften' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier