Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Fotogenie(k)'

Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Fotogenie(k)'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Fotogenie(k)' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Vijf kandidaten trekken ieder voor zich Brno in om foto’s te maken die hun medekandidaten en zichzelf verbeelden. In het Luzanky park in Brno wordt hun werk vervolgens tentoongesteld: vijf foto’s per kandidaat. De twee overige kandidaten bezoeken deze fototentoonstelling en moeten raden wie bij welke fotoreeks hoort. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Fotogenie(k)'

Vijf kandidaten trekken ieder voor zich Brno in om foto’s te maken die hun medekandidaten en zichzelf verbeelden. In het Luzanky park in Brno wordt hun werk vervolgens tentoongesteld: vijf foto’s per kandidaat. De twee overige kandidaten bezoeken deze fototentoonstelling en moeten raden wie bij welke fotoreeks hoort.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Fotogenie(k)' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier