Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Vuur en vlam'

Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Vuur en vlam'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Vuur en vlam' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 23 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Bij de overstroomde steengroeve, Velka America, hangen boven het water touwen met kokers eraan. Met een vlot kunnen de kandidaten deze kokers bereiken en met een vuur de touwen waar de kokers aan hangen doorbranden. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Vuur en vlam'

Bij de overstroomde steengroeve, Velka America, hangen boven het water touwen met kokers eraan. Met een vlot kunnen de kandidaten deze kokers bereiken en met een vuur de touwen waar de kokers aan hangen doorbranden.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Vuur en vlam' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier