40 jaar TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

40 jaar TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending

40 jaar TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week gaat Ivo Niehe in De TV Show op bezoek bij echtgenote Xandra en hun dochters Lola en Holly. CircusvoorstellingSamen halen ze herinneringen op aan Broods optredens in de TV Show en vertellen hoe Xandra en Holly in de pauze van een circusvoorstelling te horen kregen dat Herman van het dak van het Hilton was gesprongen. HonderdjarigenOok in deze aflevering een terugblik op de gesprekken met honderdjarigen die met enige regelmaat bij Ivo aan tafel verschenen. Inclusief Jo van Schaik, die naar aanleiding van de reacties op de uitzendingen waarin zij te zien was 'besloot nog een paar jaartjes extra te willen blijven leven'. Ze werd uiteindelijk 107.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaat Ivo Niehe in De TV Show op bezoek bij echtgenote Xandra en hun dochters Lola en Holly.

Circusvoorstelling
Samen halen ze herinneringen op aan Broods optredens in de TV Show en vertellen hoe Xandra en Holly in de pauze van een circusvoorstelling te horen kregen dat Herman van het dak van het Hilton was gesprongen.

Honderdjarigen
Ook in deze aflevering een terugblik op de gesprekken met honderdjarigen die met enige regelmaat bij Ivo aan tafel verschenen. Inclusief Jo van Schaik, die naar aanleiding van de reacties op de uitzendingen waarin zij te zien was 'besloot nog een paar jaartjes extra te willen blijven leven'. Ze werd uiteindelijk 107.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 40 jaar TV Show

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 40 jaar TV show gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier