De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Aangrijpend moment De Wereld Van De Chinezen: eenzame man gevangen in eigen fabriek Bekijk deze video » De Wereld Van De Chinezen: kan gedroogde zeekomkommer impotentie voorkomen? Bekijk deze video » In de derde aflevering van De wereld van de Chinezen reist Ruben Terlou naar Madagaskar. Op dat exotische, afgelegen eiland doen Chinese bedrijven graag zaken. RijkEr is een hoop te halen, want het land is rijk aan natuurlijke bronnen. En omdat de bevolking er arm is, is arbeid goedkoop. KettingRuben Terlou duikt met lokale vissers en spreekt de bemanning van een Chinese vissersvloot die net aan de ketting is gelegd door de nieuwe president van Madagaskar. KatoenbaasIn het binnenland ziet Ruben hoe hele Malagassische families onder een brandende zon op Chinese katoenplantages werken. En hij ontmoet een Chinese katoenbaas, wiens investering desastreus heeft uitgepakt. Heftige video in Wereld van de Chinezen: "Alle Kenianen zijn apen" Bekijk deze video » De Wereld Van De Chinezen: meneer Lan had niets, is nu steenrijke nachtclubeigenaar Bekijk deze video » De Wereld Van De Chinezen: ‘Mijn droom is uitgewist door het leven’ Bekijk deze video »
Uitzending :
De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van De wereld van de Chinezen reist Ruben Terlou naar Madagaskar. Op dat exotische, afgelegen eiland doen Chinese bedrijven graag zaken.

Rijk
Er is een hoop te halen, want het land is rijk aan natuurlijke bronnen. En omdat de bevolking er arm is, is arbeid goedkoop.

Ketting
Ruben Terlou duikt met lokale vissers en spreekt de bemanning van een Chinese vissersvloot die net aan de ketting is gelegd door de nieuwe president van Madagaskar.

Katoenbaas
In het binnenland ziet Ruben hoe hele Malagassische families onder een brandende zon op Chinese katoenplantages werken. En hij ontmoet een Chinese katoenbaas, wiens investering desastreus heeft uitgepakt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De wereld van de Chinezen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier