Zien: Deur ingetrapt van GGD-teststraat op de Urker Haven tijdens avondklok

Zien: Deur ingetrapt van GGD-teststraat op de Urker Haven tijdens avondklok

Zien: Deur ingetrapt van <em>GGD-teststraat</em> op de <em>Urker Haven</em> tijdens <em>avondklok</em> Bekijk in de video hierboven het moment dat de deur van de GGD-teststraat op de Urker Haven wordt ingetrapt. Even later werd de coronatestlocatie in de brand gestoken. Tientallen boetesDe brand werd rond 21:30 uur gesticht, toen de avondklok al was ingegaan. Burgemeester Cees van den Bos zag zich gedwongen een noodbevel af te gegeven, dat de inzet van de Mobiele Eenheid mogelijk maakte. "Volgens een woordvoerder van de politie was die inzet uiteindelijk niet nodig om de rust te herstellen", aldus Omroep Flevoland. Er zijn tientallen boetes uitgedeeld voor overtreding van de avondklok en twee personen zijn aangehouden. Bekijk hierboven de Twitter-beelden waarop de deur van de GGD-teststraat wordt ingetrapt.
Nieuws :
Zien: Deur ingetrapt van GGD-teststraat op de Urker Haven tijdens avondklok

Bekijk in de video hierboven het moment dat de deur van de GGD-teststraat op de Urker Haven wordt ingetrapt. Even later werd de coronatestlocatie in de brand gestoken.

Tientallen boetes
De brand werd rond 21:30 uur gesticht, toen de avondklok al was ingegaan. Burgemeester Cees van den Bos zag zich gedwongen een noodbevel af te gegeven, dat de inzet van de Mobiele Eenheid mogelijk maakte. "Volgens een woordvoerder van de politie was die inzet uiteindelijk niet nodig om de rust te herstellen", aldus Omroep Flevoland. Er zijn tientallen boetes uitgedeeld voor overtreding van de avondklok en twee personen zijn aangehouden.

Bekijk hierboven de Twitter-beelden waarop de deur van de GGD-teststraat wordt ingetrapt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Deur ingetrapt van GGD-teststraat op de Urker Haven tijdens avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier