Bekijk swingend avondkloklied van Tisjeboy Jay: "Briljant!"

Bekijk swingend avondkloklied van Tisjeboy Jay: "Briljant!"

Bekijk swingend <em>avondkloklied</em> van <em>Tisjeboy Jay</em>: &quot;Briljant!&quot; Comedian Tisjeboy Jay vindt het maar niets dat heel Nederland na 21:00 uur niet meer buiten mag zijn. "Niemand wil een avondklok"Jay deelt daarom een video op zijn Instagrampagina waarin hij swingend de avond doorkomt in een speeltuintje bij hem om de hoek: "Niemand wil een avondklok", schrijft Jay bij de video. Hij swingt er lekker op los en ook zijn fans vinden de video hilarisch: "Briljant" en "Goud!" zijn reacties onder het filmpje. Meerdere mensen zijn het eens met Jay en hebben maling aan de avondklok maatregel, vandaar de avondklok arrestaties op zaterdag 23 januari. Bekijk hierboven de video met het avondkloklied van Tisjeboy Jay. Bekijk ook Eerste beelden avondklok: ''We zijn niet bang voor de politie'' Bekijk deze video » Hilarisch: Avondklok-breker spotten blijkt nieuwe hobby (video) Bekijk deze video » Bizar: Bekijk arrestatie avondklok-overtreder Bekijk deze video »

Comedian Tisjeboy Jay vindt het maar niets dat heel Nederland na 21:00 uur niet meer buiten mag zijn.

"Niemand wil een avondklok"
Jay deelt daarom een video op zijn Instagrampagina waarin hij swingend de avond doorkomt in een speeltuintje bij hem om de hoek: "Niemand wil een avondklok", schrijft Jay bij de video. Hij swingt er lekker op los en ook zijn fans vinden de video hilarisch: "Briljant" en "Goud!" zijn reacties onder het filmpje. Meerdere mensen zijn het eens met Jay en hebben maling aan de avondklok maatregel, vandaar de avondklok arrestaties op zaterdag 23 januari.

Bekijk hierboven de video met het avondkloklied van Tisjeboy Jay.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk swingend avondkloklied van Tisjeboy Jay: "Briljant!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier