Trailer: Flodder In Amerika! zondag te zien bij RTL 7

Trailer: Flodder In Amerika! zondag te zien bij RTL 7

Trailer: <em>Flodder In Amerika!</em> zondag te zien bij <em>RTL 7</em> In dit vervolg op Flodder (1986) stuurt het plaatselijke gemeentebestuur de familie Flodder voor een cultureel uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. Rampzalige reisOp het vliegveld van New York worden de Flodders aangezien voor een Russische delegatie van wetenschappers en komen terecht in het chicste hotel van New York. Vanuit dit hotel verkennen zij zelfstandig New York, met alle rampzalige gevolgen van dien. Bekijk de trailer van Flodder In Amerika! (1992) hierboven. Flodder In Amerika! is zondag 24 januari om 20:00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Flodder In Amerika! streamen via Videoland. Bekijk ook Huub Stapel keihard voor Flodder-producent Laurens Geels: "Niet zo'n grote bek" (video) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Flodder In Amerika! zondag te zien bij RTL 7

In dit vervolg op Flodder (1986) stuurt het plaatselijke gemeentebestuur de familie Flodder voor een cultureel uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten.

Rampzalige reis
Op het vliegveld van New York worden de Flodders aangezien voor een Russische delegatie van wetenschappers en komen terecht in het chicste hotel van New York. Vanuit dit hotel verkennen zij zelfstandig New York, met alle rampzalige gevolgen van dien.

Bekijk de trailer van Flodder In Amerika! (1992) hierboven.

Flodder In Amerika! is zondag 24 januari om 20:00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Flodder In Amerika! streamen via Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Flodder In Amerika! zondag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier