Trailer: The Maze Runner zondag te zien bij Veronica

Trailer: The Maze Runner zondag te zien bij Veronica

Trailer: <em>The Maze Runner</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> De film The Maze Runner (2014), gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas, gespeeld door acteur Dylan O'Brien, terecht in een gemeenschap van jonge mannen. DoolhofAls hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de ""runners"". Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen. Bekijk de trailer van The Maze Runner (2014) hierboven. The Maze Runner is zondag 24 januari om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Maze Runner huren via o.a. iTunes en Pathe Thuis.
Film :
Trailer: The Maze Runner zondag te zien bij Veronica

De film The Maze Runner (2014), gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas, gespeeld door acteur Dylan O'Brien, terecht in een gemeenschap van jonge mannen.

Doolhof
Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de ""runners"". Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Bekijk de trailer van The Maze Runner (2014) hierboven.

The Maze Runner is zondag 24 januari om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Maze Runner huren via o.a. iTunes en Pathe Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Maze Runner zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier