Trailer: Actiefilm Blade zondag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm Blade zondag te zien bij Veronica

<em>Trailer</em>: Actiefilm <em>Blade</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> In de openingsscène van de actiefilm Blade maakt Wesley Snipes korte metten met een nachtclub die tot de nok toe gevuld is met vampiers. En dat is nog maar het begin van de film. Vanessa Brooks, gespeeld door Sanaa Lathan is zwanger als een vampier haar bijt. Vanessa overleeft die vampierenbeet niet; haar baby heeft meer geluk. Bekijk de trailer van Blade hierboven. Blade zondag 24 januari om 22:15 uur te zien bij Veronica. Je kunt Blade huren via o.a. Pathe Thuis. Bekijk ook Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan Bekijk deze video » Mocro Maffia komt met extra miniserie Komtgoed: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Suits seizoen 8 vervolgt vanaf zaterdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Blade zondag te zien bij Veronica

In de openingsscène van de actiefilm Blade maakt Wesley Snipes korte metten met een nachtclub die tot de nok toe gevuld is met vampiers. En dat is nog maar het begin van de film. Vanessa Brooks, gespeeld door Sanaa Lathan is zwanger als een vampier haar bijt. Vanessa overleeft die vampierenbeet niet; haar baby heeft meer geluk.

Bekijk de trailer van Blade hierboven.

Blade zondag 24 januari om 22:15 uur te zien bij Veronica. Je kunt Blade huren via o.a. Pathe Thuis.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Blade zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier