WNL: Mona Keijzer over uithaal Wopke Hoekstra naar Mark Rutte: ''We wachten op die 1000 euro''

WNL: Mona Keijzer over uithaal Wopke Hoekstra naar Mark Rutte: ''We wachten op die 1000 euro''

Zaterdag haalde CDA-leider Wopke Hoekstra in zijn eerste speech als lijsttrekker hard uit naar minister-president Mark Rutte.

Gebrek aan vertrouwen
Het gebrek aan vertrouwen in de politiek is volgens Hoekstra het gevolg van tien jaar VVD. CDA'er Mona Keijzer gaat daar verder op in. “We wachten allemaal nog op de 1000 euro van Rutte”, merkt ze op in WNL Op Zondag. “Maar dat is een hele makkelijke reactie.”

Bekijk hieronder het fragment uit WNL Op Zondag.

<em>WNL</em>: Mona Keijzer over uithaal Wopke Hoekstra naar Mark Rutte: ''We wachten op die 1000 euro'' Zaterdag haalde CDA-leider Wopke Hoekstra in zijn eerste speech als lijsttrekker hard uit naar minister-president Mark Rutte. Gebrek aan vertrouwenHet gebrek aan vertrouwen in de politiek is volgens Hoekstra het gevolg van tien jaar VVD. CDA'er Mona Keijzer gaat daar verder op in. “We wachten allemaal nog op de 1000 euro van Rutte”, merkt ze op in WNL Op Zondag. “Maar dat is een hele makkelijke reactie.” Bekijk hieronder het fragment uit WNL Op Zondag. Bekijk ook Video: Hubert Bruls: "Verkiezingen een van de laatste dingen die ik zou opschorten Bekijk deze video » Video: Heleen Dupuis: "Laat de jongeren weer naar school gaan en vaccineer de leraren" Bekijk deze video » Video: de harde klappen voor de Nederlandse economie door corona gaan nog komen Bekijk deze video »
TV :
WNL: Mona Keijzer over uithaal Wopke Hoekstra naar Mark Rutte: ''We wachten op die 1000 euro''Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL: Mona Keijzer over uithaal Wopke Hoekstra naar Mark Rutte: ''We wachten op die 1000 euro'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier