Video: Toprak Yalçiner over 2021: "Vertrouw op het lot"

Video: Toprak Yalçiner over 2021: "Vertrouw op het lot"

Voormalig GTST actrice Toprak Yalçiner krijgt van het tijdschrift ELLE te horen hoe 2021 voor haar zal zijn. Toprak vindt het belangrijkste om op het lot te vertrouwen. Ze heeft zin in een nieuw jaar vol kansen. Toprak is vanavond, zondag 24 januari, te zien in het SBS6-programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen.

De tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Toprak Yalçiner</em> over 2021: &quot;Vertrouw op het lot&quot; Voormalig GTST actrice Toprak Yalçiner krijgt van het tijdschrift ELLE te horen hoe 2021 voor haar zal zijn. Toprak vindt het belangrijkste om op het lot te vertrouwen. Ze heeft zin in een nieuw jaar vol kansen. Toprak is vanavond, zondag 24 januari, te zien in het SBS6-programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen. De tekst gaat verder onder de video. HorrorhuisDe duo’s Toprak Yalçiner en Anouk Maas en Monique Smit en Kees Tol, komen terecht in een horrorhuis waar nog nooit iemand levend is uitgekomen. Alleen het duo dat kalm blijft en zich niet gek laat maken door het duistere verleden van de woning, kan ontsnappen. Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20:20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code Van Coppens: Xander de Buisonjé en Sem van Dijk opgesloten in escaperoom Bekijk deze video » Code van Coppens: Koffietijd-presentatrice Quinty vergeet haar helm: ''Lach me niet uit!'' Bekijk deze video » Code van Coppens: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na jump scare (video) Bekijk deze video »

Horrorhuis
De duo’s Toprak Yalçiner en Anouk Maas en Monique Smit en Kees Tol, komen terecht in een horrorhuis waar nog nooit iemand levend is uitgekomen. Alleen het duo dat kalm blijft en zich niet gek laat maken door het duistere verleden van de woning, kan ontsnappen.

Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20:20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Toprak Yalçiner over 2021: "Vertrouw op het lot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV