Zien: De Kluis start nieuw seizoen met Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder

Zien: De Kluis start nieuw seizoen met Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder

Lukt het overvallers Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten Bram, Britt en Buddy team Stuk TV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Zien: <em>De Kluis</em> start nieuw seizoen met <em>Bram Krikke, Britt Dekker</em> &amp; <em>Buddy Vedder</em> Lukt het overvallers Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten Bram, Britt en Buddy team Stuk TV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Het goede doelDit is de eerste aflevering van een nieuw seizoen. Elke aflevering strijdt een nieuw team tegen de jongens van Stuk Tv. Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Het team wat dit seizoen het beste presteert, sleept de verdubbelaar binnen, en wint dus 20.000 euro voor hun goede doel. Bekijk hierboven De Kluis aflevering 1 met Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder. Bekijk ook Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker heeft alleen biografie Gordon gelezen Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker heeft reistip voor Amerika: fastfoodketens Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: De Kluis start nieuw seizoen met Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder

Het goede doel
Dit is de eerste aflevering van een nieuw seizoen. Elke aflevering strijdt een nieuw team tegen de jongens van Stuk Tv. Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Het team wat dit seizoen het beste presteert, sleept de verdubbelaar binnen, en wint dus 20.000 euro voor hun goede doel.

Bekijk hierboven De Kluis aflevering 1 met Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: De Kluis start nieuw seizoen met Bram Krikke, Britt Dekker & Buddy Vedder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier